Windows 7 home premium

Wil je vandaag nog een windows 7 home premium licentie bestellen? Dan is het verstandig dat je de webwinkel van Softwarelicense4u.com eens bezoekt. Software kopen in de vorm van een software licentie is zeer populair en veel goedkoper geworden.

Er zitten dan ook veel voordelen aan het kopen van een software licentie. Je hoeft bijvoorbeeld niet voor elke computer een volledig softwarepakket aan te schaffen, maar met 1 licentie kun je meerdere computers voorzien van de software.

Onderhoud van windows 7 home premium licenties

Veel van de softwarelicenties bieden je de mogelijkheid om zogenoemde “onderhoud” aan te schaffen. Dat betekent in de meeste gevallen dat je voor een jaarlijks bedrag jezelf verzekert van de nieuwste versies en support.

Onderhoud aanschaffen is ook goedkoper dan bijvoorbeeld losse support-incidenten in te kopen en daarnaast regelmatig de upgrades van het product te kopen. Zou je vandaag nog goedkope licenties willen kopen? Bezoek dan vandaag nog de website van https://softwarelicense4u.com/nl/windows-7-professional-32-64bit-licentie-nederlands