Houten vlonder


Houten vlonder planken online bestellen, waar kan ik dat het beste doen? Vlonderplanken staan ook wel bekend als terrasplanken of dekdelen en we vinden ze in veel toepassingen terug. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie vlonder in je achtertuin of een steiger aan het water?

De vlonderplanken kun je in verschillende diktes en breedtes online terug vinden. Daarnaast zijn er ook nog eens vele houtsoorten verkrijgbaar in vlonderplanken. De meest voorkomende soort vlonderplanken zijn hardhouten vlonderplanken.

De eigenschappen van hardhouten vlonderplanken

Je kunt bij hardhouten vlonderplanken kiezen uit een enkelzijdig of dubbelzijdig profiel. De hardhouten vlonderplanken met een enkelzijdig profiel zijn aan beide zijden gelijk.

De hardhouten vlonderplanken met een dubbelzijdig profiel hebben aan de ene zijde wel een profiel en andere andere zijde een ander profiel of juist geen profiel. Hierdoor zijn er bijvoorbeeld hardhouten vlonderplanken met aan de ene zijde een brede ribbel en aan de andere zijde een smalle ribbel.

Je kunt zelf kiezen met welke zijde je de vlonderplanken naar de bovenkant legt en zo zelf bepalen wat het beste bij de uitstraling van je tuin past. Je kunt met de hardhouten vlonder planken snel en eenvoudig een mooi tuinterras creëren.